Imao je 23 godine: Lisa i Lena u suzama i jaucima na Instagramu zbog smrti jutjubera

Lisa i Lena su vesele devojke i one su pred svojim pratiocima uglavnom jako srećne, a emisije u kojima gostuju uglavnom imaju zabavan karakter. Nažalost, njihove društvene mreže trenutno su obojene tugom, i to zbog nesrećnog gubitka mladog jutjubera Philippa Mickenbeckera.

Naime, Lisa i Lena su najpre snimile Instagram Story u kom su uplakane i pocrvenele od plača, a u videu kažu: “Izgubili smo jedinstvenu osobu.” Devojke su priznale da su razmišljale da li to da objave, ali iznenadna smrt jutjubera i kolege, koji je imao samo 23 godine i bolovao je od teške bolesti, pogodila ih je do te mere.

Devojke nisu ni tu stale, već su objavile fotku sa njim uz srceparajući opis: “Philipp jeste i ostaće jedna od osoba koje su nas inspirisale. Iako ga nismo previše dobro znale, zahvalne smo koliko smo od njega naučile. I tužne smo ali i srećne što ovaj dečko sada ide kod Boga. Kako mi procenjujemo, on nikako ne bi voleo da nas vidi tužne… Tolika ljubav, pozitiva, vera… Bio je neverovatan” napisale su devojke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kristina nam šalje kviz o Lisi i Leni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.