Lisa i Lena: Često zaplačemo zbog fanova!

Lisa i Lena bile su na dodeli Global Social Awardsa prošle noći u Pragu, a tamo su dočekane kao rok zvezde, jer uživaju neverovatnu popularnost! Devojke kažu da je sve ovo često previše za njih, jer kažu da i same imaju problema pa da ih pogodi kad čuju potresne priče iz fandoma.

“Neverovatno je. Srele smo toliko ljudi koji su nam rekli da smo im promenile živote. Naravno da nas to čini srećnim”, priča Lena. “Nekad je to zaista previše, jer imamo 16 godina, uskoro 17. Imamo i same probleme. Nekad nam je teško da razumemo kako smo mi to pomogle nekome”, dodaje Lisa. “Međutim, ovo ne bismo menjale nizašta na svetu.”

Devojke kažu da su dobile neverovatnu količinu poklona, ali i da će ih sve pogledati! “Imamo zalihu slatkiša za godinu dana”, šali se Lena. “Čuvamo sve poklone, ali možda nam sad već treba prodavnica”, dodaje Lisa.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.