Porodični skup! Tom Felton i Bertie Gilbert iz “Harryja Pottera” gledali film zajedno!

Dečak kog vidite na slici sa Emmom Watson je ni manje ni više nego Tom Felton iz dana “Harryja Pottera”! Svako ko je glumio od tako mladih dana u tako ogromnom projektu ostavio je pečat zauvek, a da se ekipa tako dobro slaže, govori i činjenica da su Emma i Tom u ranijoj mladosti i priznali da se vole. Tom je voljen i kod ostatka ekipe, a sasvim slučajno je sreo svog sina iz filma, Bertieja Gilberta!

Celu deceniju nakon završetka “Harryja Pottera”, Tom i Bertie našli su se u bioskopu bez ikakvog dogovora unapred! Naime, obojica su došla u isto vreme da pogledaju film “In the Heights” u Londonu, a ovo divno iskustvo je i sam Tom podelio na društvenim mrežama: “Bila je ovo divna slučajnost, Draco je seo pored Scorpiusa” napisao je Tom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Felton

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Čarobnjak u borbi protiv rasizma: Daniel Radcliffe dobio ulogu u trileru "Imperium“!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.