Veliki uspeh: Lisa i Lena sledeće godine snimaju sopstveni film!

Lisa i Lena za kratko vreme osvojile su i nemačku i svetsku publiku, a pored mnogih njihovih trijumfa, sada mogu na tu listu dodati i snimanje sopstvenog filma!

Devojke su na Instagramu došle do 12 miliona pratilaca a njihov prvi singl „Not My Fault“ odlično prolazi, njihova linija odeće takođe je stigla, ali fanovi će na film verovatno morati još dosta da čekaju – s obzirom da snimanje tek počinje naredne godine, mediji prognoziraju da će on premijerno biti u bioskopima 2019. godine! Lisa i Lena o svojim ulogama kažu da će definitivno i u filmu biti tinejdžerke, ali imaće mnogo drugačije uloge i ovo nije njihova životna priča.

Međutim, društvena mreža na kojoj su se ove dve devojke proslavile, Mysical.ly prodata je moćnoj kineskoj kompaniji Toutiao, koja je vodeća platforma u svom regionu, a Mysical.ly pripašće im za više od 800 miliona dolara, sve do milijarde. Cena ove društvene mreže najviše je počela da raste tokom 2016. godine jer je pre nje vrednost bila oko 500 miliona ali broj korisnika ne prestaje da raste!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa And Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Bambi Awardsu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.