Lisa i Lena: Mrzele smo što smo bliznakinje!

Možda izgleda kul imati bliznakinju i nikada ne biti usamljen, ali takva pojava donosi određene probleme u društvu!

Verovatno ste i u svojim školama često viđali bliznakinje koje ipak idu u različita odeljenja iz istih razloga kao što su Lisa i Lena radile – “Niko nas nikad ne vidi kao dve ličnosti, svi uvek kažu ‘a, to je ona bliznakinja’” kaže Lisa za nemački Bravo. Iz ovih razloga devojke su morale da se razdvoje i idu u dva različita odeljenja, da bi imale svoj lični društveni život, međutim, kad bi ih sada pitali, i same kažu da je imati blizanca nešto prelepo.

Devojke su, inače, jako religiozne i to im je pomoglo da mnoge stvari shvate i private. “U jednom trenutku sam se zamislila i shvatila da nas je Bog ovakve stvorio. Imao je viziju kako ćemo svi mi izgledati, zato nema smisla da trošimo vreme razmišljajući o tome kako smo nezadovoljni“ dodaje Lisa, koja kaže da je često bila ljubomorna na Lenu ili nezadovoljna sobom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Lisa i Lena stigle u Hrvatsku!

3 thoughts on “Lisa i Lena: Mrzele smo što smo bliznakinje!

  1. bas mi je smesno sto je Lisa izjavila da je bila ljubomorna na Lenu ,a isto izgledaju HAAHAAHAHAHAHAHAHAHA

  2. Ja nebi željela biti blizanac ali one dvije su mi baš slatke i lijepe što su ovakve. Trebamo se prihvatiti ovakvi kakvi jesmo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.