Lisa i Lena postaju TV voditeljke od 30. novembra!

U periodu od 1997. pa do 2012. godine, u Nemačkoj i Austriji četiri puta godišnje se održavao šou “The Dome” koji je okupljao najveće mlade muzičke zvezde. On se sad vraća, a Lisa i Lena biće voditeljke izdanja koje je zakazano za 30. novembar!

Šou će se održati u Oberhauzenu a devojke su naravno presrećne zbog toga! “To je apsolutno neverovatno”, kažu one. “Za nas, to što ćemo voditi ovaj šou je ostvarenje velikog sna i jako smo srećne što tu vest možemo da podelimo sa svojim fanovima.”

Da li ćemo mi moći da gledamo šou? Koncept je takav da se sve prenosi putem interneta na društvenim mrežama, a dan kasnije sledi i snimak na televiziji RTL 2. Lisa i Lena vodiće samo ovo prvo izdanje, a neće biti same već će biti i drugih voditelja iz sveta zabave.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

4 thoughts on “Lisa i Lena postaju TV voditeljke od 30. novembra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.