Lisa i Lena o svojoj promeni imidža: Bilo je suza!

Lisa i Lena sve su iznenadile svojom nedavnom promenom frizure jer su skratile svoju kosu, a sad imaju i šiške. Devojke su sad ispričale kako su došle na tu ideju, ali da su i na momenat zažalile zbog nje!

“Već duže vreme smo htele ovu promenu. Prvo sam je ja skratila, a onda je Lena dobro pogledala i samo rekla, ‘Aha, ok je'”, priča Lisa. “Bila sam iznenađena jer joj frizer samo odsekao kosu, ja sam mislila da ću imati više vremena da se pripremim za to”, objašnjava Lena svoju zbunjenost. Ona ističe i da je u jednom momentu i zažalila zbog ove promene. “Zaplakala sam u kolima jer je moja sestra pustila jednu tužnu pesmu, ali zadovoljna sam promenom, kul mi je.”

Devojke su inače učestvovale kao voditeljke šoua The Dome krajem novembra, a od tad se uopšte ne oglašavaju kad je reč o planovima za kraj ove godine ili generalno za neki budući period!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena otkrivaju: Glasine su tačne, nas dve smo usvojene!

One thought on “Lisa i Lena o svojoj promeni imidža: Bilo je suza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.