Lisa i Lena snimile zabavnu emisiju sa izazovima iz poznate nemačke serije!

Lisa i Lena su odavno najpoznatije nemačke influenserke na internetu, a takvu slavu koriste što više mogu i ne gube vreme da se pojavljuju na nemačkim TV kanalima što više! Osim što devojke žele da postanu glumice, razvijaju dobru strategiju da ih nemačka publika i preko zabavnih TV emisija upozna. Devojke su u januaru bile gošće slavnog TV duela u kom su igrale jedna protiv druge, a ovoga puta bile su tim koji treba da pobedi nekoliko zabavnih izazova!

Naime, Lisa i Lena su veliki fanovi dečijeg serijala „Die Pfefferkörner“, koji se snima već dve decenije, pa su mnoga deca u Nemačkoj upravo uz ove junake odrasla. Devojke su oduševljene zbog prilike koje su dobile, a to je mogućnost da snime „behind the scenes“ 11-minutnu emisiju u kojoj su i one deo sveta serijala i pokušavaju da reše nekoliko izazova!

Clarissa, Alice, Tarun, Jonny i drugi likovi iz serijala pobrinuli su se da Lisa i Lena dobiju zanimljive izazove, pa je Lena u jednom momentu vezanih očiju vozila igračku automobil koja ju je odvela do odredišta – đubreta! Ako se pitate zašto je Lena stigla do đubreta… To je zapravo aluzija na sve veći broj platike u moru, koji ugrožava živote mnogih živih bića.

Svaka deseta dina peska na plaži sastoji se od plastike takođe, te ova serija podiže svest o velikom ekološkom problemu – Nemačka je generalno veoma svesna ekološke katastrofe koja nam sleduje ako se nešto ne promeni, pa se o ovakvim temama priča i u dečijim filmovima i serijama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena)

Devojke su zato imale zadatak da spoje kartice sa porukama važnim za našu životnu sredinu, a naravno, svaki član ekipe koji im je zadavao izazov javljao se uživo i bodrio ih! 11-minutna epizoda je na nemačkom jeziku i može se gledati na ovom linku.

Pročitajte još  Lena Mantler: Dugo sam mislila da želim samo vezu sa ženama!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.