Kylie Jenner: Stormi će jednog dana voditi Kylie Cosmetics ako to bude želela

Iako je veliki deo njenog bogatstva došao od porodičnog ‘posla’, njihove emisije ‘Keeping Up with the Kardashians’, Kylie Jenner je najviše stekla zbog sopstvene firme ‘Kylie Cosmetics’. Njena firma joj je jako dragocena, pa tako ne bi bilo u redu da je u budućnosti preda bilo kome. Za svoju ćerku Stormi, koja trenutno ima samo tri godine, kaže da je jako pametna i vredna i da bi ona bila savršeni naslednik firme, ali samo ako ona bude to želela.

U najnovijoj specijalnoj epizodi emisije ‘KUWTK’, Kylie govori o tome kako je biti mama i objašnjava da bi želela da jednog dana svoju firmu prebaci na ćerku Stormi. ”Stormi je moje nasleđe. Odgajam je da bude pametna, ljubazna i vredna. Možda će ona jednog dana naslediti Kylie Cosmetics? Samo ako to bude želela.” rekla je.

”Kada sam postala mama sve se promenilo. Dosta sam naučila i nastavljam da učim i da budem još bolja.” dodala je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Kraljice neukusa: Kendall i Kylie Jenner predstavile majice sa likovima slavnih, preminulih repera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.