Kylie Jenner o “problemima” bogatstva: Svi u porodici očekuju da ja sve plaćam!

Šta mislite, da li je porodici Kardashian-Jenner problem ko će platiti račun u restoranu ili butiku? Mi ne verujemo da je tako jer siromašnih među njima nema, ali kako kaže Kylie Jenner, najmlađi a najbogatiji član porodice, ona je ta u koju se gleda kada stiže račun, jer ona je milijarderka familije!

Da, Kylie Jenner je ta koja uglavnom plaća sve troškove, ili je bar tako ona ispričala Ellen DeGeneres u najnovijoj epizodi! “Pa, ponekad u grupnom četu pričamo o tome da li ćemo ići negde na odmor. Odmah stiže znak pitanja: ‘Kylie, hoćeš li ti platiti to ili?’ ali znam da je porodica zaista ponosna na mene” kaže Kylie.

Iako Kylie kaže da je njena ćerka Stormi pravi miks nje i oca Travisa Scotta, Kris Jenner se umešala da kaže da je dete isto kao Kylie kad je bila mala! “Ona je kao mala Kylie, to je tako ludo, ponekad me pogleda a ja moram da se podsetim da to nije Kylie već moja unuka” priča Kris.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Možemo samo da joj zavidimo: Počeli da pristižu Kylieni rođendanski pokloni, viđena i sa venčanicom?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.