Kylie Jenner: Stormi nauči novu reč svaki dan!

Naslednica Kylie Jenner, Stormi Webster, još uvek nije napunila ni dve godine, a Kylie za nju već tvrdi da je jako pametna za svoje godine. Stormi je od dana kada se rodila bila mezimica interneta, sa svojim slatkim kezom i veselom ličnošću. Svakodnevno hiljade fan stranica objavljuje njene slike i videe gde ona uči o svegu oko sebe.

Kylie kaže da Stormi svaki dan nauči novu reč “Jutros je to bila trambolina. Ja sam kao ‘Kako znaš da kažeš trambolina? Imaš godinu i po dana!’ Jako je pametna”. Kylie kaže da Stormi želi da stalno bude u centru pažnje i da joj nije problem da “ukrade svetla reflektora”, što smo videli u novom dokumentarcu o Travisu Scottu “Look Mom I Can Fly”, koji možete pogledati na Netflixu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Opet optužena: Kylie Jenner ne želi da podržava crnačke brendove?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.