Pogledajte preslatku potragu za uskršnjim jajima Kardashian-Jenner dece

Kao što već znate, juče je bio gregorijanski Uskrs, a Kim Kardashian, Kylie Jenner kao i mnoge druge poznate ličnosti proslavile su ovaj praznik u Palm Springsu i podelile su na društvenim mrežama kako su porodično uživali u prazniku.

4. aprila Khloe Kardashian, Kim Kardashian i Kylie Jenner podelile su slike i video snimke sa porodične proslave Uskršnje nedelje u Palm Springsu u Kaliforniji na svoje Instagram profile. Svakako izgleda da su se ove poznate mame baš potrudile da njihovi mališani imaju najbolji praznik ikada.

Kylie je podelila video snimak svoje ćerke Stormi Webster na Instagram profilu koja je pokupila pastelna jaja tokom porodičnog lova na uskršnja jaja zajedno sa svojim rođacima Chicago West, Saint West i Psalm West. Takođe je podelila fotografije mnogih slatkih poslastica koje je porodica pripremila za vikend uključujući kolače ukrašene žutim pilićima i pastelne poslastice od ‘Rice Krispy’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kim je na svoj Instagram story podelila slike korpi za mame i za njihovu decu, a Khloe je podelila slatku sliku svoje ćerke True Thompson koja se privila uz Chicago, zajedno sa natpisom ‘Srećan Uskrs’. Kim je takođe izbacila i sliku iz detinjstva, kako je zajedno sa Khloe i Kourtney i roditeljima skupljala jaja za Uskrs. Travis Scott, Kylien bivši dečko i Stormin otac, takođe je bio prisutan svečanosti, što smo mogli videti po njegovim storyima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Iako je Kourtney Kardashian bila sa porodicom na skijanju u Juti, njen Instagram story je takođe otkrio da je stigla na porodičnu proslavu Uskrsa gde je pokazala porodične monogramirane torbe za golf. Kendall Jenner je na svoj story objavila sliku u naizgled uskršnjoj haljini dok drži kokošku u ruci. Na stranu lov na jaja i golf, ali izgleda da je ova prava uskršnja zabava okupila ovu užurbanu porodicu za praznik.

Pročitajte još  Kourtney Kardashian: Koristi Biebsa da bi nervirala bivšeg supruga?!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.