Komšije Shawna Mendesa i Camile Cabello angažuju naoružane stražare mesec dana nakon što je pevač opljačkan!

Pre mesec dana slavni par, Shawn Mendes i Camila Cabello, doživeo je šok kada su im lopovi upali u kuću i ukrali skupoceni auto. Kao što smo pisali o tome, lopov je upao dok je par bio kod kuće u Los Anđelesu i ukrao Shawnov Mecedes G-Wagon, ali uhvatili su ga deset dana kasnije i automobil je vraćen pevaču u odličnom stanju. Malo je reći da je par doživeo traumu nakon ovoga, ali izgleda da je ova krađa uticala i na njihove komšije koji sada unajmljuju naoružane stražare koji će voditi računa da do ovoga više ne dođe!

Nakon zastrašujuće provale koja se dogodila prošlog meseca u kući slavnih pevača Shawna Mendesa i Camile Cabello u Holivudu njihove komšije navodno opremaju svoje domove novim bezbednosnim sistemima. Oni ne štede nimalo zarad svoje bezbednosti dok se upisuju na program koji nudi naoružane stražare da patroliraju njihovim ulicama!

”Ljudi koji žive u blizini Shawna i Camile troše od 5.000 do 10.000 dolara na nove sigurnosne kamere sa cenzurisanim reflektorima dizajniranim da zastraše provalnike” izjavila je agencija samo nekoliko nedelja nakon što su izvršioci provalili kroz prozor njihove vile i pobegli sa ključevima Mercedes G-Wagona.

Ranije ovog meseca policija LAPDa uhapsila je osobu zbog navodnog ulaska u kuću para i krađe skupocenog džipa koji je koštao najmanje šest cifara. Priča se da je policija pronašla lopova nakon što našli ključ kod osobe koju su uhapsili za drugi prekršaj, a koja je izgleda bila povezana sa lopovom. Tek kasnije su otkrili da se ovaj ključ podudarao sa skoro ukradenim G-Wagonom i vozilo je vraćeno pevaču u odličnom stanju.

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

Tokom pandemije korona virusa ovaj slavni par je bio nerazdvojan i uglavnom je boravio u Caimilnoj vili od 3.4 miliona dolara u Majamiju. Međutim, nedavno su promenili obalu i preselili se u njenu Hollywood Hills vilu u martu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.