Lopovi upali u kuću Camile Cabello, ona odlučila da je proda!

Camila Cabello pre samo dve godine kupila je kuću u Holivud Hilsu, ali već sad odlučila je da je se reši! To se dešava samo pola godine nakon što su provalnici upali u nju i ukrali automobil njenog dečka Shawna Mendesa.

Inače, u ovoj kući Cam je živela sa Shawnom, a platila ju je 3,4 miliona dolara. Ipak, ona sad traži od novog vlasnika četiri miliona. Ovo je ogromna kuća izgrađena još pre 50 godina, a Camili se jako svidelo što je ona urađena u španskom stilu, prenosi The Real Deal.

Ona inače povećanje cene pravda time što je dosta uložila u ovaj objekat, a jednu spavaću sobu pretvorila je u muzički studio, dok je nešto slično uradila i sa garažom! Sem toga, ona je ugradila i savremene alarme, ali to očigledno nije bilo dovoljno! Pljačke u ovom delu Los Anđelesa su česta pojava, a policija je 2019. uhapsila čitavu ekipu koja je poharala domove Rihanne, repera Chief Keefa i sportiste Roberta Woodsa.

Autor: Famoza.net 

Foto: Neue Focus, Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad nam je još teže: Taylor Swift vodi Camilu Cabello na svoju evropsku turneju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.