Nepoznata žena tvrdi da se smuvala sa Tristanom Thompsonom dok je još uvek bio sa Khloe Kardashian!

Od samog starta veza između Khloe Kardashian i košarkaša Tristana Thompsona bila je opšta katastrofa. Još dok je Khloe bila trudna 2018. godine sa njihovom prvom bebom True pročulo se da je ovaj košarkaš vara sa više devojaka. Khloe mu je nekako i oprostila, ali onda ju je Tristan 2019. godine varao sa njenom najboljom drugaricom Jordyn Woods zbog čega su njih dve u potpunosti prestale da se druže. Nakon tog skandala, u martu ove godine Khloe je potvrdila da je opet sa Tristanom, ali izgleda da se on nije promenio te ju je iznova varao!

Košarkaš Tristan Thompson ponovo je optužen da vara svoju devojku Khloe Kardashian nakon što je jedna žena tvrdila da se ranije ove godine smuvala sa ovim NBA igračem. Video koji je objavio Hollywood Unlocked tokom vikenda prikazuje grupu žena koje razgovaraju o košarkašu, a jedna po imenu Sydney tvrdi da je imala seksualne odnose sa njim u januaru ove godine nakon što joj je on rekao da je slobodan.

”Sydney, čoveče, jel to bio Tristan Thompson? pita je jedna od devojaka, a Sydney odgovara, ”Da i bilo je dobro.” Sydney je onda dodala, ”Nisam znala da je u vezi. Rekao mi je da više nije u vezi.” Sydney je takođe rekla da je par puta i izlazila sa Tristanom, a video u kom priča o njemu možete pogledati ispod:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked)

Pored svih ovih skandala koji su se desili u prethodnih par godina sa Tristanom Khloe je ostala ravnodušna i rekla, ”Bez obzira na to šta mi je Tristan učinio, nikada neću oduzeti taj trenutak ni True ni Tristanu. Ne bi trebalo da bude kažnjena za njegove postupke. On je njen otac i oboje zaslužuju da se vole što više mogu.” rekla je.

Pročitajte još  Podržava konkurenciju: Ariana poslala svoj parfem i Kardashiankama!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.