Da li je Shawn Mendes u srodstvu sa zvezdom „Riverdale“ Camilom Mendes?

Kako su obe ove zvezde polako počele da osvajaju svet, Shawn u muzici a Camila u glumi, ljudi su počeli da se pitaju da li su njih dvoje možda u srodstvu, ali definitivno nije tako i isto prezime je slučajnost!

Ako uporedimo njih dvoje, ipak, naići ćemo na dosta sličnosti. Shawnov otac je iz Portugala a Camila je iz Brazila gde se takođe govori njihov jezik, a Camila je izjavila da joj je jako važno da ostane u kontaktu i sa ljudima koji govore tim jezikom jer će na taj način sačuvati kulturu svog kraja u srcu. Da da sve bude još čudnije, i Shawn i Camila imaju po jednu sestru u porodici, a njena imenjakinja Camila Cabello je Shawnova bliska prijateljica!

Naravno, Camila Mendes je u potpunosti svesna da je njeno ime miks Camile Cabello i Shawna Mendesa pa je često imala probleme i sa tim! „Ja sam Camila Mendes, a ovo nije fan nalog koji šipuje Camilu Cabello i Shawna“ morala je ona jednom da napiše na Twitteru! Osim sličnosti ovo dvoje imaju i veliku razliku – dok je Shawn iz Kanade, Cam nije bila tamo uopšte, iako ističe da je mnogo vremena provela u selidbama, od Virdžinije i Atlante do Njujorka, Floride i Brazila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Najhumanije ličnosti godine: Ariana, Zendaya, Rihanna, Demi i Shawn su na listi!

2 thoughts on “Da li je Shawn Mendes u srodstvu sa zvezdom „Riverdale“ Camilom Mendes?

  1. Kada sam pocela da je pratim bilo mi je simpatično,ali me malo nervira kada 2 osobe imaju isto prezime i fanovi odmah prave teorije kako su u srdostvu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.