Da li je Shawn Mendes u srodstvu sa zvezdom „Riverdale“ Camilom Mendes?

Kako su obe ove zvezde polako počele da osvajaju svet, Shawn u muzici a Camila u glumi, ljudi su počeli da se pitaju da li su njih dvoje možda u srodstvu, ali definitivno nije tako i isto prezime je slučajnost!

Ako uporedimo njih dvoje, ipak, naići ćemo na dosta sličnosti. Shawnov otac je iz Portugala a Camila je iz Brazila gde se takođe govori njihov jezik, a Camila je izjavila da joj je jako važno da ostane u kontaktu i sa ljudima koji govore tim jezikom jer će na taj način sačuvati kulturu svog kraja u srcu. Da da sve bude još čudnije, i Shawn i Camila imaju po jednu sestru u porodici, a njena imenjakinja Camila Cabello je Shawnova bliska prijateljica!

Naravno, Camila Mendes je u potpunosti svesna da je njeno ime miks Camile Cabello i Shawna Mendesa pa je često imala probleme i sa tim! „Ja sam Camila Mendes, a ovo nije fan nalog koji šipuje Camilu Cabello i Shawna“ morala je ona jednom da napiše na Twitteru! Osim sličnosti ovo dvoje imaju i veliku razliku – dok je Shawn iz Kanade, Cam nije bila tamo uopšte, iako ističe da je mnogo vremena provela u selidbama, od Virdžinije i Atlante do Njujorka, Floride i Brazila.

Pročitajte još  Camila Cabello je tema novog izdanja Famoza Stars!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Da li je Shawn Mendes u srodstvu sa zvezdom „Riverdale“ Camilom Mendes?

  1. Kada sam pocela da je pratim bilo mi je simpatično,ali me malo nervira kada 2 osobe imaju isto prezime i fanovi odmah prave teorije kako su u srdostvu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.