Uhapšen osumnjičeni koji je ukrao auto Shawnu Mendesu!

Shawn Mendes i Camila Cabello žive jedan skroz običan život, na prvi pogled. Njih dvoje su prvo godinama bili prijatelji, pa su shvatili koliko se vole i na jednom višem nivou, a pandemija korona virusa njima je u neku ruku došla kao poklon da se upoznaju bolje i da provode dane i sate zajedno, bez da se opterećuju putovanjima i preteranim radom. Zbog toga su odlučili i da žive zajedno, ali tu idilu je u martu prekinuo užasan pokušaj upada u Shawnovu kuću i krađa njegovog automobila.

Kako konačno prenosi Daily Mail, Shawn i Cam više neće morati da budu u strahu za svoju bezbednost (bar ne od iste osobe), jer je osumnjičeni za ovaj zločin uhapšen u Los Anđelesu u četvrtak ove nedelje. Naravno, pošto se i dalje vodi kao osumnjičeni, nije sigurno da je konkretno i samo ova osoba učestvovala u ovoj neprijatnoj akciji koja je preplašila ljubavni par.

Policija je, kako se navodi, do ove osobe došla jer je povezana za osobom kod koje je pronađen ključ Shawnovog Mercedesa G-Wagon. Osumnjičeni će na sudu odgovarati za dva krivična dela – nedozvoljeni upad na tuđi posed i velika krađa automobila.

Da podsetimo, Shawnov automobil vraćen je u odličnom stanju njegovom vlasniku, ali je izvesno da je neko došao do ključa kola i da se negde odvezao ovim preskupim vozilom. Iako je policija došla u prvim minutima slučaja, automobil je već bio nestao. Auto je nađen na Beverli Hilsu, bez ikakvih oštećenja, a i sama krađa automobila nije bila najveća šteta, već sam upad u kuću para.

Pročitajte još  Famoza music chart #191 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Istog dana se dogodio upad u njihov dom i to kroz prozor, dok su njih dvoje bili kod kuće, pa je sve zapravo još gore po njihovo mentalno zdravlje. Doduše, nije poznato da li su se napadači susreli sa Shawnom i Cam lice u lice – jedino je poznato da su lopovi ostali vrlo kratko u kući i da su se fokusirali na auto.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.