Shawn Mendes nam govori kako izgleda svađati se sa Camilom Cabello!

Već smo par puta pisali o tome da slavni par Shawn Mendes i Camila Cabello, kao i svi drugi ljudi, imaju sitne rasprave u vezi. Juče smo pisali kako ih oni rešavaju, a sada nam je Shawn detaljnije opisao i kako svađanje sa Camilom izgleda i verujemo da nije baš naivno. U najnovijem intervjuu za ‘Sirius XM’ otkrio je sve to!

”Defitivno de svađamo i to su one najgore male rasprave, iako imamo jak iskrenu i otvorenu vezu. Smatram da što je veza duža da je lakše da se upadne u te sitne raspravice. Ali bez obzira na sve slažemo se odlično.” rekao je.

Ovo ipak nije prvi put da slavni par govori o svojim problemima u vezi. U Instagram objavi od prošle godine, Camila je podelila sa fanovima da ništa u vezi njihove veze nije tako jednostavno kao što se čini po slikama. Rekla je da je ponekad čak i zbrkano, neugodno i grozno. ”Ja sam za to da je okej izgledati ranjivo na društvenim mrežama pošto se prikazuje samo ono dobro i to bi moglo da nas natera da se osećamo usamljeno i tužno.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Famoza music chart #219 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.