Khole Kardashian otkriva zašto su Kylie i Kendall retko u rijalitiu!

Popularni rijaliti šou program “Keep Up With The Kardashians” uvek izaziva mnogo pažnje, jer porodica Kardashian-Jenner otkriva brojna dešavanja, probleme i tajne iz svog života ekskluzivno u svojoj porodičnoj emisiji, međutim nakon niza godina, deo njih je odlučio da se u novim sezonama daleko manje pojavljuje u rijalitiju i to je poprilično uticalo na odnose sa ostalim članovima ove velike familije. Poznato je da je Kourtheny Kardashian nedavno donela odluku da manje vremena provodi u porodičnom rijalitiju, ali kako izvori navode za ELLE, to je dosta uticalo na njen odnos sa sestrama Kim i Khloe Kardashian.

Protekle nedelje emitovana je nova epizoda rijalitija, gde su se sestre sukobile sa najstarijom sestrom koja je odbila da se otvori u rijalitiju po pitanju njenih romansi. “Sve dane kada Kourthney ne snima, Khole i ja ‘pokupimo kajmak’ u moramo da podelimo još,” objasnila je Kim. “Ako ne delimo detalje iz našeg života, šta je onda rijaliti,” upitala je Kim. Fanovi se čak pitaju zašto se sestre mlađe sestre ne eksponiraju pred kamerama u istoj meri kao i starije.

“Kendall i Kylie imaju drugačije ugovore. Kourthney, Kim i ja imamo jednake ugovore,” odgovorila je Khole na ovo pitanje. Nešto ranije u toku dana, Khole se oglasila i drugim tvitom gde je objasnila zašto su se ona i Kim ljutile na Kourthney. “Ako bismo sve počele da krijemo glavne delove svog života, šta bi onda bilo za snimanje? Potpuno sam u redu da ljudi imaju granice, ali morate biti spremni da podelite neke oblasti,” prokomentarisala je Khole.

Nešto kasnije, ona se ponovo oglasila kako bi naglasila da pored svega voli sve svoje sestre. “Volim sve svoje sestre više od svega!!! Možda nekad frustriramo jedna drugu sa vremena na vreme. Mi se doslovno nikada ne razdvajamo, što je očekivano, ali ću ih uvek voleti. Bez obzira šta se desilo, ništa neće prekinuti našu vezu. Ništa,” zaključila je ona.

Pročitajte još  People's Choice Awards: Nicki Minaj u centru pažnje, čak četiri trijumfa za BTS!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Khole Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.