Khloe Kardashian otkriva: Ko se sve od mojih sestara zabavljao s Biebsom!

Ribbet collage

Sa koliko je Kardashianki u šemi bio slavni Kanađanin? U emisiji Watch What Happens Live Khole nije bilo stid da kaže istinu!

Kada je voditelj Andy Cohen (47) nedavno pozvao u goste Khloe Kardashian (31) – kako bi promovisala svoj novi tok-šou Kocktails With Khloe – on nije odoleo a da joj ne postavi pitanje o navodnoj romansi između njene sestre Kourtney i Justina Biebera. Zapravo, on ju je isto pitao i za Kendall i Kylie Jenner! Tokom segmenta (neprijatnih) pitanja i odgovora, koji nosi naziv Plead The Fifth, Andy je upitao Khloe koja je od sestara bila u vezi s Justinom Bieberom; Kendall, Kylie, Kourtney – ili sve tri. Khloe je bez oklevanja odgovorila da NITI JEDNA od njenih sestara nije bila u vezi s Biebsom. Nakon jasnog odgovora, Khloe je dodala uz osmeh, “Ipak, bilo bi sjajno i da je odgovor bio – sve tri.”

12552439_1105403912833545_687237522_n

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber, Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spreman za svetsko prvenstvo! Justin Bieber ponovo demonstrirao fudbalsku veštinu, učinio divan gest za Belieberku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.