Nije odustala od njega: Khloe Kardashian razmišlja da oprosti Tristanu Thompsonu!


Khloe Kardashian se porodila pre oko dve nedelje kada je saznala da ju je njen dečko Tristan Thompson varao sa velikim brojem devojaka za vreme njene trudnoće, a kako izvori navode Khloe je konačno odlučila kako će postupiti prema Tristanu!

Porodica Khloe Kardashian je bila u potpunosti besna na Tristana, a osim njih tu su bili i njegovi saigrači i navijači koji nisu podržali Tristanove postupke prema devojci i majci njegovog deteta. Kako izvor navodi Khloe je ipak želela da njih dvoje pokušaju da spasu svoju vezu, ne samo zbog njihove ćerkice True, već zato što smatra da oni to mogu da prebrode, ne obazirajući se na prethodne događaje.

“Ona još uvek nije odustala od njega, ali još uvek nije fokusirana na njihovu vezu. Kada se vide, to je uglavnom zbog bebe i roditeljstva. Khloe se zaljubljuje u njega iznova i iznova, gledajući ga kao oca njihove ćerke True, iako zna da mora da napravi korak nazad i donese ispravnu odluku,” otkriva insajder za E! News. Izvor još otkriva da Tristan ne živi zajedno sa Khloe, jer ona smatra da joj trenutno treba malo prostora, iako je zabrinuta za njihovu budućnost. “Porodica i bliski prijatelji joj govore da je najispravnija odluka da raskine sa Tristanom, dok su u međuvremenu prihvatili odluku da je to njen život i da Khloe jednostavno mora da donese najbolju odluku za njihovo dete,” dodaje izvor.

Pročitajte još  Pogledajte preslatku potragu za uskršnjim jajima Kardashian-Jenner dece

Khloe se oseća prilično loše zbog svega što joj je Tristan uradio, međutim pokušava da zaboravi da ju je varao i nekako nastavi dalje. Khloe stvarno nedostaje porodica i čim True bude spremna za putovanje, njih dve će otputovati u Los Anđeles. Insajder otrkiva da Kris Jenner odbrojava dane kada će Khloe doći kući, kao i da se svi članovi porodice raduju kada Khloe pošalje novu fotografiju male True.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.