Moćno: Ariana Grande prvi put izvela “Moonlight” na turneji uz gigantski mesec!

Grandiozna “Sweetener” turneja Ariane Grande je pravi spektakl koji spaja Arianin moćni vokal, besprekorne kostime, koreografiju i scenografiju u jedno nezaboravno veče za publiku, a kako svaki izvođač teži da svaki nastup bude nešto podebno i da se barem po nekoj sitnici razlikuje od prethodnih, tu uvek dolazi do neke promene, ako ne u kostimima, onda u setlisti, što je ovog puta bio slučaj sa koncertom Ariane Grande u Dalasu!

Ari je na scenu izašla uz akustično izdanje “Raindrops (An Angel Cried)” kao što je to slučaj i sa samim albumom “Sweetener”, da bi se sve nastavilo na hitove kao što su “Good Is A Woman”, “Side To Side” ili “No Tears Left To Cry” uz moćnu scenografiju i svetlosne efekte na sceni koji su još više upotpunilil Arin sjajan izgled sa visokim konjskim repom i čizmama sa ekstremno tankom štiklom po kojima je pevačica i prepoznatljiva. Zatim su usledili i hitovi sa “thank u, next” albuma, a to su “7 Rings” i pomenuti “thank u, next”, nakon kojih se pevačica osvrnula i na stari hit “Dangerous Woman”.

Kako se bliže praznično raspoloženje i atmosfera, pevačica je odlučila da otpeva i svoje pesme “Wit It This Christmas” i “Santa Tell Me”, međutim iznenađenjima tu nije bio kraj! Ari je za kraj ostavila još jedno iznenađenje koje su svi fanovi dugo priželjkivali da vide i čuju – izvođenje pesme “Moonlight” pre gigantskim mesecom koji pevačica ima u okviru jedne od scenografija na svom nastupu! Jedan fan je putem Twittera uputio poruku Ari – “Sećaš se kada si pevala “Moonlight” ispod meseca? Da, ni ja.” Ari je tada odgovorila: “Obećavam da će se to desiti” i nakon čak 93 nastupa, ona je i održala svoju reč i po prvi put izvela ovu pesmu na turneji i to pod mesecom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nije dobro: Porodica Ariane Grande jako zabrinuta za njeno mentalno zdravlje

One thought on “Moćno: Ariana Grande prvi put izvela “Moonlight” na turneji uz gigantski mesec!

  1. Konacno da izvede ovu pesmu. Moonlight mi je druga omiljena pesma od nje i prelepo je otpevala, vise mi se svidja nego na dangerous woman turneji kada je predobro pevala. Moonlight nazalost nije na Sweetener live albumu, ni moja omiljena pesma ikad One Last Time, ali album ce opet biti fenomenalan i bez te dve pesme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.