Selena tajno posetila Keniju, spremna za veliki događaj u petak!

Svima je poznato koliko pevačica i glumica, Selena Gomez voli humanitarni rad i koliko se često zalaže u raznim akcijama, a ono što je skoro skriveno od medija jeste da je pevačica ovih dana tajno posetila Keniju gde je tu priliku iskoristila da razgovara i slika se sa decom tamo, a to nije bilo sve! Sel je ovu priliku iskoristila da obiđe škole, jer se WE organizacija je internacionalna dobrotvorna organizacija i partner u edukativnim programima.

“Dok se svi mediji i mnogi fanovi žale zbog njenog trenutnog nestanka i ne promovisanja njenog veoma očekivanog predstojećeg albuma, Selena Gomez provela je čitavu nedelju u Keniji gde je pomagala ljudima u nevolji, posećujući dobrotvorne organizacije i finansirajući izgradnju škola,” napisao je jedan korisnik na Twitteru uz fotografije Sel iz Kenije kojima nam je razrešio takozvanu misteriju gde se pevačica nalazila ovih nedelja.

Ona se u međuvremenu vratila u glavni grad Velike Britanije, London kao što smo pisali pre par dana i nesumnjivo je to da je pevačica najverovatnije snimala nešto, dok se priprema za veliki događaj ovog 13. decembra, odnosno petka kada će biti u glavnom gradu Francuske, Parizu, gde će se družiti sa svojim fanovima i promovisati drugi studijski album koji izlazi 10. januara 2020. godine. Selena ide u Pariz prvenstveno da bi se pojavila u lokalnim medijima gde će sigurno pričati o svojim planovima, a nadamo se da će tu otkriti više informacija za Evropu i predostjeću turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Becky G besna nakon optužbi da je uvredila Selenu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.