Kylie i Kendall zapretile Khloe da će je izbaciti iz svojih života!

U porodici Kardashian Jenner deluje kao da svi pate od visokog ega, ali izgleda je Khloe Kardashian podigla lestvicu na viši nivo, što jako nervira njene sestre Kendall i Kylie. Kako prenosi Radar Online, devojke su joj stavile do znanja da će prestati da komuniciraju sa njom ukoliko ne dovede svoj život u red.

“Njima je već zaista dosta Khloe i njene drame i ne žele više da kontaktiraju osim ako se ona ne sabere. Njoj zaista nije stalo do bilo koga osim nje same. Khloe se ne javlja na telefon, opija se po zabavama i priča prljavštine o njihovom ocu i svima drugima u porodici. Plus, ona stalno kasni na sastanke ili se i ne pojavljuje – a to se onda loše odražava na sve”, priča jedan izvor. “Kendall i Kylie shvataju da je Khloe prošla kroz teška vremena sa Tristanom, ali njima je već dosta svega.”

Da ima nečega u svemu svedoči to što je Khloe nedavno propustila sedamdeseti rođendan svog očuha, koji je kao što znamo promenio pol. To je i bio osnovni razlog zašto su njihovi odnosi zahladneli, a izgleda da Khloe ne komunicira na pravi način ni sa ostatkom familije. Njoj javnost iovako nije naklonjena jer sve češće objavljuje selfije na kojima je fotošopovana do neprepoznatljivosti!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Uvek privlači pažnju: I Kylie Jenner uživala na Coachelli, prošetala novu plavu periku!

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kylie i Kendall zapretile Khloe da će je izbaciti iz svojih života!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.