Čudna porodica: Kylie Jenner i njen brat Rob biće maćeha i očuh istom detetu!

img_4597

Porodica Kardashian Jenner jedna je od najneobičnijih na svetu! Ako vam ni sve što se dešavalo do sad nije dosta, šta kažete na to da su ogromne šanse da Kylie Jenner i njen brat Rob Kardashian uskoro postanu maćeha odnosno očuh istom detetu!

O čemu se radi? Pa, Rob Kardashian nedavno je zaprosio svoju devojku Blac Chynu i planira da njih dvoje stupe u brak tokom ove godine. Stvar je u tome što Blac Chyna već ima sina Kinga Caira što naravno znači da bi njemu Rob postao očuh. To ne bi bilo tako čudno da otac dečaka nije reper Tyga, koji je sad u ozbiljnoj vezi sa Robovom sestrom Kylie Jenner! Ako se Kylie zaista uda za Tygu što mediji smatraju vrlo realnim, onda će Kylie i Rob kao brat i sestra biti u zaista jako čudnoj situaciji čak i za standarde Kardashian Jenner familije!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Razočarana kao nikad pre: Kylie Jenner potpuno izbacuje Jordyn Woods iz svog života!

4 thoughts on “Čudna porodica: Kylie Jenner i njen brat Rob biće maćeha i očuh istom detetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.