Novac je najvažniji: Khloe Kardashian snimala svoj porođaj i reakciju na to što je vara dečko za svoj rijaliti!

Porodica Kardashian ne bira načine kako da uvećava svoje bogatstvo a Khloe Kardashian sad ima novu zlatnu koku jer ne samo da se porodila već ima i dečka koji je vara, što su teme koje zanimaju publku.

Umesto da želi makar par dana da ima za sebe i razmisli šta će da radi zbog činjenice da se Tristan Thompson viđao sa drugim devojkama i dva dana pre nego što se porodila, Khloe zadovoljno trlja ruke jer će sve ovo podići gledanost “Keeping Up With the Kardashians”. U porodilištu su zato sve vreme bile kamere koje su čak snimile “autentičnu” reakciju rijaliti zvezde na video u kome je prikazano kako je dečko vara.

Možda je to i objašnjenje zašto je Tristan bio prisutan na porođaju, iako to svojim odvratnim ponašanjem nije zaslužio. U svetu Kardashiana, skandali su način kako da najbolje zaradi a sve ostalo je manje bitno! Daleko od toga da je Khloe srećna što je prevarena, ali kad se to već desilo, zašto to ne unovčiti?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slaže i ne trepne: Khloe Kardashian tvrdi da nikad nije čula za dizajnerku koju je iskopirala, ali postoje dokazi!

2 thoughts on “Novac je najvažniji: Khloe Kardashian snimala svoj porođaj i reakciju na to što je vara dečko za svoj rijaliti!

  1. Ja bi ga odma ostavila da me vara, ali opet nebi jer kako je sad ona trudna a on je otac…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.