Kendall Jenner stigla na Balkan i već izaziva osude!

Kendall Jenner je razbesnela svet… Kao što znate, sudeći po najnovijim vestima, naša planeta neće moći da izdrži još mnogo zagađivanja, a neki kažu da imamo još samo deset godina dok ona ne bude potpuno uništena! Ali izgleda da Kendall ne brine o tome!

Naime i Kendall je ovih dana uradila bottle cap challenge, u kome treba nogom oboriti čep sa flaše, a da flaša ne padne, međutim Kendall je to uradila na malo drugačiji način… na moru! Na snimku je Kendall na skuteru i obara čep flaše koja pluta u moru pravo u vodu. Kenny je trenutno u Grčkoj, a naši fanovi i nisu baš oduševljeni ovakvim bahaćenjem.

View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber …

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

“NADAM SE DA SI GA POKUPILA POSLE” kaže jedan pobesneli fan. “Izgleda da će okean sada imati još više plastike”, kaže još jedna zabrinuta devojka. Kendall su podržale Hailey Bieber, njene sestre Kylie, Kim, Khloe i Kourtney, mada nisu komentarisale ovaj specifičan čin zagađivanja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kendall Jenner odbila prosidbu! (video)

3 thoughts on “Kendall Jenner stigla na Balkan i već izaziva osude!

  1. O bože, pa samo joj je pao čep u more i najvjerojatnije ga je pokupila ili nešto, zbilja mi ide na živce kako ljudi dramatiziranju zbog gluposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.