“Oseća se kao budala zbog nje!”: Selena duboko razočarana ponašanjem Kendall

kendall-jenner-and-selena-gomez-out-in-los-angeles-march-2014_1

Kendall Jenner je zahvaljujući slavi i novcu svoje porodice brzo uspela da se probije u svet poznatih ali i dođe do slavnih momaka koji su nekad bili u vezi sa Selenom Gomez.

Kako prenosi časopis OK, Selena je ubeđena kako Kendall čini sve ne bi li nju povredila. “Sel oseća da Kendall namerno juri samo njene muškarce! Ona želi da to prestane”, priča jedan njen prijatelj. “Kendall je sad završila s Justinom pa se bacila na Nicka Jonasa, s kim je Selena takođe bila u vezi.”. Isti izvor potvrđuje da je Selena posebnop razočarana jer je Kendall smatrala svojom prijateljicom. “Selena se oseća kao budala. Uznemirena je i Kendall joj više ne treba u životu.” Nismo sigurni koliko je ovaj izveštaj ubedljiv, ali činjenica jeste da Kendall i Selena odavno nisu viđene zajedno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ekipa na okupu: Ovo je najbolja slika sa MTV VMA!

One thought on ““Oseća se kao budala zbog nje!”: Selena duboko razočarana ponašanjem Kendall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.