Kendall Jenner: Ne znam da li sam u vezi ili ne!

kendall

Kendall Jenner prethodnih meseci povezivana je sa više momaka ali je uporno odbijala da kaže kako je u vezi sa njima. Isti slučaj je i sad kad viđaju sa Harryjem Stylesom a koji je očigledno jako zbunjuje!

Kendall kaže da je ona van kamera prilično čudna kao i da joj ni sopstveni ljubavni život nije baš potpuno jasan. “Jednostavno, tako sam mlada. S kim da izađem i ta druga osoba je takođe mlada. Ne mislim da sam još uvek sve ukapirala. Znate na šta mislim? Ako i ja ne šta je to što mi se dešava, radije bih da ne zna niko drugi.” Kako se Kendall trenutno viđa samo sa pevačem 1D, prilično je jasno šta nam poručuje!

Kendall kaže da je tokom izlaska najviše povredi kad neko stalnu zuri u svoj telefon. “Ja to zaista shvatam lično. Zar sam ti toliko dosadna? To je toliko ludo jer iako pričamo o tome kako treba da živimo u sadašnjosti, svi žele da budu u budućnosti”, priča ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  One demantuju: Kendall i Kylie Jenner optužene da ne plaćaju radnike!

One thought on “Kendall Jenner: Ne znam da li sam u vezi ili ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.