Justin Bieber misli da bi umro ove godine da nije Hailey!

Prošlo je tačno godinu dana od kad je Justin Bieber zaprosio Hailey Baldwin, a prvu godišnjicu oni proslavljaju srećniji nego ikad. Justin redovno u svojim Instagram postovima govori koliko voli i poštuje svoju suprugu, što njegovim ženskim fanovima više i ne smeta toliko – naprotiv, izgleda da je ceo svet srećan što je Justin konačno srećan.

U septembru 2018, malo nakon što su se verili, oni su stali na ludi kamen i Justinu je bilo drago što su to tako brzo obavili. “On ne može zamisliti svoj život bez Hailey”, kaže izvor, “Oseća se kao da bi umro bez nje ove godine”.

Navodno se ove godine Justin suočavao sa mnogo mentalnih problema, depresijom, anksioznošću itd. Hailey ga je podržavala i pomogla mu da pregura sve to. “Još uvek se ponašaju kao mladenci, Justin i dalje stalno iznenađuje Hailey sitnicama. Ona uvek priča o tome kako je divan suprug”.

U nedelju Hailey je postavila post na Instagram u kome posvećuje poruku Justinu za njihovu godišnjicu “Pre tačno godinu dana rekla sam da bivanju tvog najboljeg prijatelja za ceo život, a danas te nikad nisam više volela. Život svakog dana je lepši zbog tebe, moje srce pripada tebi zauvek. Živeli učenju i rastu zajedno!”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  "Nadam se da ćeš izgubiti od mog dečka": Biebs razočarao hejterku na utakmici u Dubaiju!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.