Čudna odluka: Kendall Jenner proglašena za najbolju manekenku sveta u poslednjih 10 godina!

Iako Kendall Jenner ima tek 21 godinu i ne bavi se manekenstvom više od par godina ona će predstojećoj Njuroškoj nedelji mode dobiti priznanje za najbolju u svom poslu od periodu od 2007. pa do danas!

Kendall će nagradu primiti narednog meseca a čim je ovo saopšteo, Twitter je eksplodirao van sebe od besa pitajući se kome je palo na pamet da je ovako nagradi a ponizi devojke koje su mnogo duže na sceni i imaju mnogo više uspeha. Najviše je onih koji se oslanjaju na čistu matematiku i podsećaju koliko je Kendall imala godina pre jedne decenije.

“Dekada? Pa ona je imala samo 11 godina pre 10 godina! Da li ste uopšte videli šta su to Kardashiani nosili pre 10 godina?”, pita se jedna korisnica Twittera dok se druga po čemu je to Kendall najbolja. “Ja se izvinjavam, da li je to Rihanna mrtva? Da li je umrla a to mi niko nije rekao? Zašto ona nije dobila ovo?”, napisao je neko. Kendall teško da će se potresti zbog svega i nema nameru da se odrekne nagrade!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Konkurencija sestri: Kendall Jenner predstavlja svoju kozmetičku liniju!

12 thoughts on “Čudna odluka: Kendall Jenner proglašena za najbolju manekenku sveta u poslednjih 10 godina!

  1. Kako to ona može dobiti realno da nije Kardashian ni nebi se prošetala pistom VS niti bila supermodel

  2. Nagradu je trabala dobiti neka strucnija od Kendall, tipa Naomi Kembel, Aleksandra Ambrosio, Adriana Lima(ne znam bas kako se pisu njihova imena pa se izvinjavam na greskama) i toliko drugih manekenki koje imaju vec dugacku manekensku karijeru.

  3. Dobro, ali ako se ne bavi tih 10 godina po meni nebi trebala ona to zaslužiti nego netko tko se duže bavi time i ima više iskustva iako je i Kendall super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.