A gde je Ben Simmons? Kendall Jenner se provodi sa nepoznatim momkom!Košarkaš Ben Simmons navodno je novi dečko Kendall Jenner, ali nama se ne čini da je tako ovih dana!

Kendall Jenner se ponašala prilično opušteno na rođendanskoj žurci pevačice Justine Skye pre dva dana, a bila je i u centru pažnje s obzirom da se nalazila na sredini stola na žurci, pa je uspevala sa svima da ćaska, ali najčudniji momenat je bio kada je počela da šapuće sa nepoznatim momkom i spušta mu glavu u krilo! Ovo nije uobičajena stvar za rođendanske žurke ali izgleda da je Kendall to sasvim u redu.

Na rođendanu se Kendall družila i sa slavnim facama poput Jadena Smitha i manekena Anwara Hadid, ali među svim tim ljudima nije se našao Kendallin „zvanični“ dečko, Ben Simmons, tako da mnogi smatraju da njih dvoje više i nisu zajedno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Hendall u totalnom rasulu: Sad, izgleda, neće ni ona njega!

2 thoughts on “A gde je Ben Simmons? Kendall Jenner se provodi sa nepoznatim momkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.