Karol Sevilla: Moj život je horor film!

Diseny i “Soy Luna” poglavlje zvanično je završeno za Karol Sevillu koja se okrenula solo karijeri kako u pevačkom tako i u glumačkom pogledu. Mlada pevačica je planirala da prošle godine napravi i svetsku turneju koja je uključivala i deo po našem regionu, međutim zbog drugih poslovnih obaveza morala je da otkaže, tačnije odloži te planove za ovu 2020. godinu, što je aludirala i ovde kroz intervju o svojim planovima za ovogodišnju turneju!

Meksikanka je istakla da u prethodnoj godini nije bila baš najsigurnija na koji aspekat i grupu publike da se fokusira, ali da sada zna šta želi. “2020. godina je za ponovni rast, zato što u 2019. godini nisam znala kojoj publici da se okrenem, kada u obzir uzmemo da više nisam Disney devojka, pa da se moram posvetiti tinejdžerima. Srećom, 2019. me je stavila na pravi put, pa sam ovu 2020. godinu započela sa nekoliko ponuda za muzičke i filmske projekte,” otkrila je pevačica i glumica.

Ona ističe da joj je prethodna godina stvarno bila teška. “Prošla godina je stvarno bila komplikovana i teška po pitanju napretka kao ličnosti, kao glumice i donošenja odluka. To je nije bila najbolja godina, zato što je nadošao period kada nisam želela da radim, nisam želela da glumim, pevam ili se posvetim tome, ali vremenom sam utvrdila šta volim i želim da radim niz godina,” konstatovala je Karol.

Pročitajte još  Veliki potres: Karol Sevilla se sprema da napusti "Soy Lunu"?!

“Sada je tu publika koja nestaje, mali deo koji je pratio “Soy Luna” seriju, shvatio je da serije više nema, taj deo publike ne želi više da me prati. Dobra stvar je što je moja pažnja pripala novoj publici, zato što je tu više adolescenata i odraslih… koji me ispunjavaju energijom da radim nove stvari,” objašnjava ona. “Fanovi su odličan pokretač u mom životu, pogotovo što me inspirišu da probam nove stvari. Da, osetila sam se kao da sam pod pritiskom zbog onoga što me pitaju, zato što su želeli da objavljujem videe na YouTube kanalu dok nisam napravila lajv i prokomentarisala da me ne pritiskaju, da imaju strpljenja, zato što su svi umetnici prešli kroz ovaj momenat nesigurnosti, da su želeli da odustanu i uzmu malo vremena za sebe kako bi saznali ko su oni zapravo, i fanovi su me odlično razumeli,” zaključuje pevačica.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Godišnji odmor je nešto što najviše mrzim!

3 thoughts on “Karol Sevilla: Moj život je horor film!

    1. Ne znaš ni odgovor napisat. E draga moja, Karol se promijenila puno. Uvijek mora ispasti jadna i napraviti dramu. Misli da je najbolja, a zapravo je jadna i ono sto je napravila cijelom SL castu uopce nije ok. Preserava se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.