Otvorila dušu: Karol Sevilla otkriva kakvog dečka traži!

Karol Sevilla je posvećena poslovnom planu, pogotovo solo karijeri sada kada se završilo poglavlje “Soy Luna” u njenom životu, a kako je pevačica i glumica do sada isticala, nikada nije imala dovoljno vremena kao njeni ostali vršnjaci da se posveti i ljubavnom planu, međutim potpuno nova priča je to što je Karol otkrila kakvog dečka traži!

Karol kaže da je razmišljala kakvog dečka bi želela da ima pored sebe i otkriva da traži zabavnu osobu. “Treba da bude zabavan, da razume moje ludilo i da delimo isto ludilo, da je autentičan i transparentan, kao i da je uvek svoj, odnosno da se nikad ne menja,” objašnjava ona. Karol još jednom ističe da nema dovoljno vremena da se posveti upoznavanju drugih osoba ili potencijalnog momka. “Moj život je komplikovan, moj život ne funkcioniše da ja ustanem i odem u školu, niti imam slobodnog vremena za učenje,” ističe Karol.

Nije nikakva tajna ni da Karol obožava da spava, pa zato svoje slobodno vreme kada nije u studiju provodi spavajući, kako bi povratila izgubljenu energiju. Ipak, kako Karol kaže, uopšte nije pametna ideja da je odvedete na film, jer ona kaže da će zapati! “Pričiniću više štete, ako gledamo film, zaspaću. Bolje mi dajte neki dečiji film, biće mi zabavno,” otkriva ona. Na kraju, kao najvažniji faktor ističe da želi da ima dečka koji je jednostavan, ali i da razdvaja privatan i poslovni život, kao što je ona to do sada radila, a što će i nastaviti da radi u budućnosti. Verujemo da će se neko uskoro pojaviti u Karolinom, samo je potrebno strpljenja!

Pročitajte još  Selena Gomez joj je idol: Znate li ovih 10 stvari o Karol Sevilli?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Otvorila dušu: Karol Sevilla otkriva kakvog dečka traži!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.