Konačno: Karol Sevilla počinje svoju svetsku turneju!

Karol Sevilla konačno je spremna da krene na turneju! Nakon što je otkazala brojne nastupe u našem regionu da bi snimala jedan talent šou u rodnom Meksiku, pevačica najavila je da svoju svetsku turneju započinje upravo na domaćem terenu, koncertom 3. maja u gradu Morelija.

“Moja želja je da ljudi upoznaju Karol Sevillu a ne samo Lunu. To je lik kojeg obožavam, ali nisam ja ta devojka na rolerima, ja sam osoba koja želi puno toga da kaže i koja svakog dana sanja o različitm stvarima, o čemu želim da pričam sa publikom”, kaže ona najavljujući turneju medijima.

Na turneji pod nazivom “Que se pare el mundo” Karol planira i da peva pesme sa svog prvog solo albuma koji još uvek sprema. “Želim da moje pesme šalju poruku da se snovi ostvaruju, a nadam se i da ću snimiti par dueta”, kaže ona. Karol je za sad isplanirala seriju nastupa po Meksiku, Kolumbiji, Peruu i Argentini, a nakon toga je za očekivati da konačno dođe u Evropu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ozdravila je: Karol Sevilla izašla iz bolnice!

8 thoughts on “Konačno: Karol Sevilla počinje svoju svetsku turneju!

  1. Ja mrzim Violettu, a obozavam ,,SOY LUNU,, i KAROL SEVILU, a TINI i nije tako losa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.