Karol Sevilla potvrđuje: Spremam solo materijal, 2019. idem na svetsku turneju!

Karol Sevilla je veoma ambiciozna! Iako još nije završila ni “Soy Luna” turneju, mlada pevačica i glumica uveliko planira solo karijeru i nastupe širom Evrope već tokom 2019. godine.

Kako Karol kaže, ona već ima spremljeno dosta pesama, a sve će ih snimati u Argentini. Takođe, ona još uvek ne planira album, ali će singlove redovno objavljivati na svom YouTube kanalu. Zato nije teško pretpostaviti da će njena turneja biti kombinacija solo singlova ali i muzike iz “Soy Lune”.

Karol ističe da joj je teško što se “Soy Luna” završava, jer tome duguje svoj slavu. “Boli me da okončam nešto što je toliko važno i što mi je promenilo život na mnoge načine, ali sam isto tako i ponosna. Znam da smo ostavili jak trag kod publike i da oni neće lako zaboraviti ni seriju a ni mog lika”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Morala sam prerano da odrastem, nisam ni zamišljala ovoliku popularnost "Soy Lune"!

6 thoughts on “Karol Sevilla potvrđuje: Spremam solo materijal, 2019. idem na svetsku turneju!

  1. 🤞🤞🤞 #KarolNaBalkanu 😍😍🤣🤣🤣😂😂😂😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.