Hailey Bieber: Pitala sam roditelje da li je udaja za Justina loša ideja!

Justin i Hailey Bieber trpe veliki pritisak javnosti zbog svoje ljubavi i njihov brak je zbog tolikog pritiska večito na ispitu – o tome govori i činjenica da Justin stalno čita popularnu psihologiju vezanu za brak i posećuje psihologa ne bi li ovaj brak održavao najbolje što može. Jus i Hailey se ovih dana očigledno odlično slažu, jer se u intervjuima prisećaju momenata kada su se upoznali i kad je trebalo da se venčaju!

Hailey je za YouTube dokumentarac otkrila da je morala da pita mamu i tatu da li je u redu što se udaje za Justina! “Sve to se desilo nekako odjednom i prebrzo, a to je velika životna odluka i mnogo sam bila emotivna. Sećam se da sam zvala roditelje da pitam da li je loša ideja da se udam i da me zaustave ako jeste. U srcu sam znala da je to prava odluka, ali ipak sam zastala u fazonu ‘udahni duboko, razmisli o ovome još jednom'” otkrila je Hailey.

I Justin je bio nostalgičan u svom dokumentarcu, pa je pričao o svom prvom susretu sa Hailey u studiju kad ih je upoznao Haileyin otac! “Ona nije ni htela da bude tu, sve devojke na njenom mestu tada bi želele da vide Justina Biebera, a nju čak nije bilo briga” priča Jus – dakle, nije bilo lako privući pažnju Hailey!

Pročitajte još  Bolesno: Biebs na meti napada jer je hranio bebu lava!

Osim što je dokumentarac otkrio ove simpatične detalje iz privatnog života para, otkriveno je dosta detalja o novom albumu: Hailey je provela što je više vremena mogla zajedno u studiju sa Jusom, Scooter Braun nije mnogo učestvovao u procesu nastanka albuma kao što se mešao ranije, već je dozvolio da Justin sam isplanira šta bi želeo, a latino autor Tainy pomogao je Justinu da snimi njegovu omiljenu pesmu! Na početku epizode Jus snima numeru pod nazivom “La Bomba” što nam govori da će biti i pesme na španskom, ili makar sa španskim delovima, iako Jus ne govori španski.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Pohlepa: Biebsove komšije traže milion dolara odštete, sad tvrde da je pevač i rasista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.