Hailey Bieber: Pitala sam roditelje da li je udaja za Justina loša ideja!

Justin i Hailey Bieber trpe veliki pritisak javnosti zbog svoje ljubavi i njihov brak je zbog tolikog pritiska večito na ispitu – o tome govori i činjenica da Justin stalno čita popularnu psihologiju vezanu za brak i posećuje psihologa ne bi li ovaj brak održavao najbolje što može. Jus i Hailey se ovih dana očigledno odlično slažu, jer se u intervjuima prisećaju momenata kada su se upoznali i kad je trebalo da se venčaju!

Hailey je za YouTube dokumentarac otkrila da je morala da pita mamu i tatu da li je u redu što se udaje za Justina! “Sve to se desilo nekako odjednom i prebrzo, a to je velika životna odluka i mnogo sam bila emotivna. Sećam se da sam zvala roditelje da pitam da li je loša ideja da se udam i da me zaustave ako jeste. U srcu sam znala da je to prava odluka, ali ipak sam zastala u fazonu ‘udahni duboko, razmisli o ovome još jednom'” otkrila je Hailey.

I Justin je bio nostalgičan u svom dokumentarcu, pa je pričao o svom prvom susretu sa Hailey u studiju kad ih je upoznao Haileyin otac! “Ona nije ni htela da bude tu, sve devojke na njenom mestu tada bi želele da vide Justina Biebera, a nju čak nije bilo briga” priča Jus – dakle, nije bilo lako privući pažnju Hailey!

Pročitajte još  "Ne veruje joj": Mediji tvrde da je brak Biebsa i Hailey pred raspadom

Osim što je dokumentarac otkrio ove simpatične detalje iz privatnog života para, otkriveno je dosta detalja o novom albumu: Hailey je provela što je više vremena mogla zajedno u studiju sa Jusom, Scooter Braun nije mnogo učestvovao u procesu nastanka albuma kao što se mešao ranije, već je dozvolio da Justin sam isplanira šta bi želeo, a latino autor Tainy pomogao je Justinu da snimi njegovu omiljenu pesmu! Na početku epizode Jus snima numeru pod nazivom “La Bomba” što nam govori da će biti i pesme na španskom, ili makar sa španskim delovima, iako Jus ne govori španski.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Justin Bieber - Baby (acoustic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.