Karol Sevilla peva pred milionima: Zvanično započinjem svoju solo karijeru!

“Soy Luna” postaje prošlost za Karol Sevillu kojoj sad predstoji novi veliki izazov na kome većina Disney zvezda padne, a u pitanju je početak solo karijere! Ipak, kako mlada Meksikanka navodi, ona veruje u sebe!

“Imam 19 godina i shvatam da odrastam. Jako sam srećna što radim ono što želim i volim”, priča ona za za Los Andes. “Nemam prava da tražim više”. Karol će debitovati kao solista pred milionima, jer je dobila veliku čast da peva himnu svog Meksika u duelu sa Argentinom 20. novembra!

“Istina je da sam jako nervozna zbog toga, jer ovo nije kao raniji šoui. Pevam himnu svoje zemlje i moram da znam svaku reč i svaku notu, ali mislim da će sve biti u redu”, dodaje ona. Karol ne voli ni da kaže za koga će navijati u tom meču! “Neću vam reći, jer je meni to mnogo teško. Argentina je moj drugi dom, živim ovde četiri godine i zato neću da kažem!” Interesatno, himnu Argentine pevače još jedna zvezda “Soy Lune”, Gastón Vietto.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli: Kad god nema Karol, spavam u njenoj sobi!

One thought on “Karol Sevilla peva pred milionima: Zvanično započinjem svoju solo karijeru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.