Justin Bieber: Borim se da ne prevarim Hailey

Justin Bieber je u prošlosti bio vrlo nehajan i sa svojim životnim odlukama i sa ženama koje je voleo – Selenu Gomez takođe je toliko povređivao da je ona o tome govorila i na svom najsvežijem albumu “Rare” iako je njihova priča završena. Otkad je u braku, Justin gleda da potraži stručnu pomoć za svoj život da bi ostao pod kontrolom, i ne samo da posećuje psihologa zbog svog mentalnog zdravlja, već se jako brine da njegov brak opstane na pravi mogući način.

Očigledno je da se Justin na neki način muči da održi ovaj brak onako kako treba i da ga pritiskaju i karijera i mentalno zdravlje i javnost generalno, ali on želi da da sve od sebe, pa je na društvenim mrežama pokazao jednom slikom kako je krenuo da čita popularnu psihologiju ne bi li poboljšao svoj bračni život. Knjiga o bračnim potrebama koju Justin trenutno čita nosi naziv “His Needs, Her Needs” koja komparativno prikazuje da potrebe žene i muškarca u bračnom odnosu nisu iste, i da je potrebno poznavati obe strane da bi brak bio stabilan.

Jus je pre pet dana objavio i Instagram post u kom priča o tome kako voli svoju suprugu, i kako to objavljuje ne da bi se dokazao, već da bi odao počast javno biću koje voli jer smatra da je to lepo i da u tome nema ničeg lošeg.

Pročitajte još  Sprečena velika tragedija: Pripreman teroristički napad na Beliebere

Justin mora da se bori ne samo da održi svoj brak, već trenutno treba da radi i na svojoj karijeri, s obzirom da je već lansirao svoj prvi singl “Yummy” koji svuda promoviše pred izlazak svog novog izdanja, koje nije imao još od 2015. godine. Jusova pesma “Yummy” zavrtela se svuda, a on je ove nedelje napravio plejbek događaj u studiju The Village u Los Anđelesu, gde ga je Scooter Braun predstavio, a kada je Jus izašao, stigle su ga emocije pa se gušio u suzama dok je pričao: “Ljudi u industriji su me povređivali. Bog me je stavio u jedno mnogo mračno mesto” pričao je on. Vreme je za bolje dane!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Glumica iz Jusovog novog spota: On je predivan prema devojkama!

One thought on “Justin Bieber: Borim se da ne prevarim Hailey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.