Justin Bieber priznaje: Bio sam nemaran u vezi sa Selenom Gomez

Justin Bieber je od veza i raskida i ponovnih perioda romanse sa Selenom Gomez mnogo odrastao i promenio se – ili se bar trudi da bude drugačiji i ne pravi iste krupne greške. Kad su njih dvoje bili omiljeni par Holivuda, oboje su bili jako mladi, a Justin priznaje i da je bio jako nehajan prema njoj, što je očigledno i u čestim pričala da je Selenu i zlostavljao. Jus je trenutno u braku sa Hailey Baldwin, sa kojom se trudi da nikako ne ponovi iste greške, pa posećuje i psihologa i čita knjige koje bi mu pomogle da ima kvalitetan brak, ali u medijima je i dalje aktuelna priča koliko je u prošlosti bio nehajan.

Justin je za intervju sa Zaneom Loweom priznao kako je ranije bio „divlji“ u vezi i kako ga je Hailey promenila. „Sećam se kad sam pre turneje rekao Hailey, ‘slušaj, jako sam povređen, trudim se sam sebe da shvatim, nisam siguran da mogu da ti pružim posvećenost kakvu zaslužuješ, ne mogu jedno da ti kažem a učinim suprotno’. To sam ranije radio nažalost. Samo sam bio iskren sa njom, rekao sam da nisam u poziciji da budem veran tad“ priznaje on.

Justin je zatim upitan a šta ga je „bolelo“ tad, za šta on krivi vezu sa Selenom Gomez i tadašnje ponašanje. „To je sve verovatno bio bol od prethodne veze koju sam imao. Mislim da isreno nisam tad ni znao kakvi problemi me muče. Pre Hailey bio sam ne tako sjajan momak, bio sam lud često i tako divlji, jednostavno nehajan. Hailey je jednostavno i tad imala prema meni beskrajno poštovanje, volela me je i bolelo ju je da me vidi sa drugom. Onda smo povredili jedno drugo, i bio sam zabrinut“ priseća se Jus prošlosti, ali očigledno je među njima sada sve u redu, a Seleni je bolje daleko od njega!

Pročitajte još  Ekipa na okupu: Ovo je najbolja slika sa MTV VMA!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Justin Bieber priznaje: Bio sam nemaran u vezi sa Selenom Gomez

  1. Pa pretpostavljala sam da ju je zlostaljao…super munje taj par bio ali nisu bili srecni ali iskreno ne volim bas tu hailey

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.