Potvrđeno: Justin Bieber odbio predbračni ugovor, misli da će sa Hailey večno ostati u braku!

Prethodnih dana čuli smo glasine da su se Justin Bieber i Hailey Baldwin venčali bez predbračnog ugovora, a kako sad prenose mediji, to je zaista slučaj jer je Biebs taj koji veruje da do razvoda svakako neće doći.

“Jednostavno je odbio predbračni ugovor”, piše InTouch Weekly. “On je veoma religiozan i veruje da brak traje tokom čitavog života kao i da razvod nije opcija”. Njegov tim ipak to smatra greškom. “Njegovi misle da je on jako naivan. Justinova porodica želi da mu brak uspe, ali isto tako traže način da zaštite ono što on poseduje.”

Ovo takođe deluje čudno kad znamo da su se upravo Biebsovi roditelji razvodili, i to više puta. i Pattie Mallette i Jeremy Bieber sebe smatraju velikim hrišćanima, ali su se ipak rastali, a Jeremy je trenutno u trećem braku. U današnje vreme kad je procenat zvezda koje se razvode izuzetno visok, Biebs deluje vrlo hrabro kad je reč o odlukama koje donosi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Carly Rae Jepsen: Umirala sam od smeha gledajući “Prženje Justina Biebera”!

4 thoughts on “Potvrđeno: Justin Bieber odbio predbračni ugovor, misli da će sa Hailey večno ostati u braku!

  1. Razvesce se uskoro, pa ne bi bilo toliko price "a sta ako se razvedu" tipa da svi ne misle da ce se to desiti za koji mesec

  2. osecam da ce se ovo gadno zavrsiti. mislim da oboje prave gresku sto ovako zure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.