Billie Eilish: Razmišljala sam na koji način da se ubijem

Billie Eilish ponekad zabrinjava fanove svojim izjavama i ponašanjem, a njeno depresivno stanje godinama ju je vuklo na dno, i to je već sasvim poznato, ali pevačica i dalje u raznim intervjuima priča o tome kako je bila na ivici smrti i kako ju je depresija navodila na suicidalne misli. Trenutno svakako nema razloga za ovakvo stanje svesti jer je pevačica proglašena za ženu 2019. godine i dobila je mnoštvo Grammy nominacija na šta su neki morali mnogo duže da čekaju u karijeri, ali Billie i dalje daje prostora ovim temama.

Billie je u četvrtak u intervjuu za The Gayle King Grammy Special otkrila da je mislila da neće doživeti svoj 17. rođendan koliko se samopovređivala. “Mislila sam tad da nikada više neću biti srećna. Ne bih mnogo da mračim situaciju, ali mislila sam da neću doživeti da imam 17 godina. Mislila sam da ću nešto uraditi sebi” priznaje ona.

Billie je zatim ispričala i jednu konkretnu priču u kojoj je bukvalno razmišljala o tome kako bi mogla stvarno da prekrati život, a sve se dogodilo u Berlinu: “Sećam se da sam tu negde ugledala prozor u hotelskoj sobi. Bože, pomišljala sam da bi to mogao biti način da se ubijem i kako bih mogla to da učinim” otkriva pevačica. Da je sve istina pokazuje stalno i njena muzika, naročito pesma “Bury A Friend” koja bukvalno ima stih “I wanna end me”: “Da, taj stih jeste bio o meni, još se i rimovao. Bila sam mnogo nesrećna, bez ikakve radosti u životu.”

Pročitajte još  I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

Naravno, Billiein život je danas druga priča i ona će sutra nastupiti na Grammy nagradama s ponosom i neverovatnih šest nominacija. Za sve to Billie može da zahvali obilju fanova, a ona to i zna i mnogo im je zahvalna na svemu: “Kad se upoznajem s fanovima, snažno ih grlim i uvek pomišljam, ‘brinite o sebi, molim vas, budite dobri prema sebi. Ne pravite korak koji posle nećete moći da povučete'” zaključuje Billie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Billie Eilish: Razmišljala sam na koji način da se ubijem

  1. I ja tako cesto imam suicidne misli, za sada sam imala oko 10-ak nacina na koje sam u glavi isplanirala kako da sebi oduzmem zivot, na svu srecu sve ostane na tome bar za sada… Jer sam cesto depresivna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.