Tabloidi prenose: Justin i Selena se tajno viđaju, Hailey traži razvod!

Iako nam se čini da su Hailey Baldwin i Justin Bieber srećno zaljubljeni i nerazdvojni, pojedini tabloidi sad na naslovnim stranicama donose vest kako njihovog braku već dolazi kraj, i da je razlog tome što je Justin shvatio da će napraviti životnu grešku ukoliko ne učini sve da ponovo bude sa Selenom Gomez.

“Hailey je odustala od venčanja nakon što je shvatila da se Justin vraća Seleni. Razvode se. Shvatili su da su požurili u brak i da ovo ne funkciniše”, piše magazin OK koji na naslovnici piše da razvod stiže posle 139 dana braka i da je Selena glavni uzročnik svega.

Kako se navodi, Hailey je saznala da se Jus povremeno viđa sa Selenom i zbog toga je jako povređena. “Hailey je bila jako besna i zaključila je da želi razvod. Justin je Selenu video u kući zajedničkog prijatelja i to je bilo vrlo emotivno iskustvo za njih dvoje. Priznao je Seleni da će je zauvek voleti i da je brak sa Hailey velika greška”. Iako je tačno da su i Justin i Selena sad u Los Anđelesu kao i da su oduvek pričali kako će im biti stalo jedno do drugog, čini li se da je ovo ipak isuviše neverovatna priča?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Britanski tinejdžer proglašen krivim zbog planiranja terorističkog napada na koncertu Justina Biebera

9 thoughts on “Tabloidi prenose: Justin i Selena se tajno viđaju, Hailey traži razvod!

  1. Tabloidi znaju mnogo da preuvelicaju stvari! Ne bi mi tesko palo i da je istina, ali bi mi bilo zao Hailey 🙁

  2. Možda jeste istina ali ne ovako preterano,nego da su se videli mslo popričali i Hailey je to saznala pa je bila ljubomorna

  3. Nekako imam osecaj da jeste laz, a opet mislim da bi se ovo mozda jednog dana moglo desiti. Jus i Hailey su izgledali srecno i zaljubljeno (bar na slikama koje sam videla na netu), tako da mislim da se ovako nesto ne bi desilo sada odjednom. U svakom slucaju, zna se koliko Justin i Sel vole jedno drugo, i koliko god se odupirali, verujem i nadam se da ce ponovo biti zajedno i DA CE JUS OSTAVITI OVU VESTICU!!!

  4. Videcemo da li je laz ili ne, ali meni ima smisla.Inace, Jusova majka se uselila kod njih i ide Hailey na zivce sve vreme ali mora da trpi zbog Justina 😂😂 Ko cita moje komentare zna moje misljenje o #Jailey i koliko sam puta navela da oni idu ka razvodu…. Videcemo kako ce se stvari odvijati dalje, ali svakako i oni shvataju da je ovaj brak greska od pocetka. Hailey se udala za pare – nije glupa da trpi Pattie + Pritisak jer je porede sa Sel + porazna istina da zna da je Selena svje i svja u Justinovom srcu i da ce tako UVEK biti.Navijam za Jelenu, kao i uvek. ❤
    #nohate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.