Evo koje pesme sa albuma “Rare” Selene Gomez sigurno govore o Justinu Bieberu!

Selena Gomez je novim albumom “Rare” definitivno započela novo poglavlje svog života i svoje karijere, i niti se vraća starom zvuku koji je negovala na prethodnim albumima, niti se vraća Justinu Bieberu ikada. Kako je i sama rekla, prva dva singla sa albuma jesu o Justinu Bieberu i jesu njen oproštaj sa prošlošću, ali na albumu definitivno ima još par pesama koje nas asociraju na njenu bivšu i najveću ljubav!

Dakle, prvo napominjemo da je Sel potvrdila da su singlovi “Lose You To Love Me” i “Look At Her Now” o Justinu, i dok je prva navedena srceparajuća balada o tome koliko ju je cela situacija gušila, “Look At Her Now” je osvrt na sadašnjost kada je u potpunosti zaboravila prošlost i ušla u novi život.

O Justinu očigledno govori i naslovna numera “Rare”, u kojoj ona peva: “Bebo, u poslednje vreme si se udaljio od mene, u poslednje vreme ne bih ni da te zovem bebo”, a jedan od prvih Justinovih hitova jeste “Baby” – slučajnost ili ne? Naravno, u pesmi poručuje i da on nije shvatio koliko je ona retka i posebna.

Očigledno je i pesma “People You Know” obojena Seleninim danima sa Justinom, jer ona peva: “Bili smo jako bliski, ali ljudi mogu da se pretvore u ljude koje više ne poznajemo”. Pesma je, naravno, primenljiva na razne ljudske odnose pa ne mora nužno da se tiče samo Justina.

Pročitajte još  Biebs dobija novu maćehu, od njega je starija samo šest godina!

“Jako si bezobrazan, u poslednje vreme odbijaš moje pozive a i dalje mi šalješ poruke ‘bebo’, mislim da si malo lud” su reči koje takođe podsećaju na nekoga ko je Sel u vezi tretirao kao Justin nju.

U “Cut You Off” već sam naslov govori da Sel želi da se reši nekog krupnog dela prošlosti i započne novi život, a svi znamo ko ju je donekle sprečavao u tome. Ovde se dotiče i svog mentalnog zdravlja, i generalno planira da se ne osvrće ka prošlosti.

Sel je u jednom intervjuu taman i rekla da bi volela da Justin posluša njen album, što je on do sada verovatno već i uradio, ali sumnjamo da će ga mnogo komentarisati.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Scooter Braun: Svake noći sam se plašio da će Justin umreti od predoziranja!

2 thoughts on “Evo koje pesme sa albuma “Rare” Selene Gomez sigurno govore o Justinu Bieberu!

  1. Album je supeeeer! Drago mi je sto je odmah objavljen na yt za one koje ne mogu da ga kupe!

  2. Selena je i sama rekla da su jedino Lose you to love me i Look at her now o Justinu i da je zavrsila sa tom temom tako da iskreno ovo nije bilo potrebno i ne razumem poentu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.