Brak u problemu: Hailey i Justin idu na terapije zbog Selene!

Kako pišu američki mediji, brak Hailey Baldwin i Justina Biebera pun je uspona i padova. Dok ih nekad vidimo kako se strastveno ljube, u drugim prilikama deluju kao da su na distanci, posebno Justin. Zbog opasnosti da im se brak raspadne, oni su se dogovorili da već sad posećuju bračno savetovalište.

Kako se navodi, glavni razlog je Selena Gomez. “On stalno krivi sebe za njene probleme”, piše magazin Life & Style. “Duboko u sebi, Justin zna da ga ona još uvek voli i da joj smeta njegov brak sa Hailey”. Ovo i ne deluje čudno kad znamo da se Justin vrlo brzo nakon Sel našao u vezi sa Hailey sa kojom se i oženio.

Kad je reč o Hailey, mediji hvale njeno strpljenje, ali i navode da joj nije svejedno. “Hailey jedna od najljubaznijih osoba koje ćete ikad sresti, i ona čini sve da podrži Justina”, priča isti izbor. “Međutim, čitava situacija sa Selenom im uništava brak. Zato oni posećuju bračno savetovalište, kako bi se sa ovim izborili kao odrasli ljudi, a sve pre nego što ovo postane nešto veće.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lamijin kviz: Koliko znate o Justinu Bieberu kroz 20 pitanja!

4 thoughts on “Brak u problemu: Hailey i Justin idu na terapije zbog Selene!

  1. Pa kad je nedavno bio sa Selenom, išli su na terapije zbog Hailey. Tako da eto šta se dogodilo. 😌

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.