Jade Thirlwall: Dečko mi ne treba, imam Little Mix!

Devojke iz Little Mixa vrlo retko su solo, ali Jade Thirlwall kaže da je okrenula novu stranicu u životu nakon raskida sa rokerom Jedom Elliotom u avgustu. Ona tvrdi da više neće upadati u veze, već da će čekati pravog momka, pa makar to potrajalo godinama. Ona isto tako otkriva i šta sprema za 2020. godinu.

“Radujem se prilici da svetu pokažem više stvari prema kojima osećam srast. Mi i devojke spremamo uzbudljive projekte! Možda ću do tad i imati dečka, ali nije mi to opsesija”, ističe ona. Najlepša vest za fandom je to što ona kaže kako nema nameru da napusti grupu.

“Osećala bih se usamljeno da sam solo izvođač. To se definitivno neće desiti uskoro! Volim što sam u grupi i bilo bi mi jako čudno da sam sama”, zaključuje ona. Devojke nažalost odavno nisu bile u ovom delu sveta, a njihov nedavni nastup u Beču otkazan je jer se jedan od kamiona sa opremom sudario.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jade Thirlwall: Mesecima sam pokušavala da osvojim svog dečka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.