Jade Thirlwall na mukama: Teško je naći onog pravog!

1166040-47775I39555

Dvadesettrogodišnja pop zvezda traži muškarca koji će je voleti zbog njenog karaktera, a ne zbog uspeha koji je postigla u svetu pop muzike!

U jednoj od svojih novijih pesama, “Love Me Like You”, Little Mix opevale su sudbinu devojke koja nije u stanju da ostvari normalnu romansu, a čini nam se da u stvarnom životu sličan problem ima i jedna članica ovog benda. Jade Thirlwall, naime, izjavila je nedavno da joj je zaista teško da pronađe momka koji bi je voleo “iz pravih razloga”. Šta više, 23-godišnjakinja tvrdi da većinu frajera s kojima izlazi na dejtove više interesuje da ćaskaju o njenom uspehu na top-listama, nego da je upoznaju onakvu kakva zaista jeste. Jade kaže: “Izlazila bih na večeru ili u kafić s momcima, i čim bismo seli za sto usledilo bi pitanje, ‘Kako je to biti članica Little Mixa?’ Za mene bi to istog trena značilo da je igra gotova. Zaista je teško naći nekoga ko bi se zainteresovao za mene iz pravih, iskrenih razloga”.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix prvi put bez Jesy Nelson: Nismo znale da je biti u bendu tako teško

One thought on “Jade Thirlwall na mukama: Teško je naći onog pravog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.