Muke Jade Thirlwall: Uopšte ne viđam dečka, svaki susret nam je kao da se upoznajemo!

Picture: Instagram/ jadethirlwall
Jade struggling with long distance away from Jed as Little Mix confirm XX album (writing in December)

Jade Thirlwall već je dve godine u vezi sa muzičarom Jedom Elliottom ali kaže da nekad oseća kako su njih dvoje kao stranicu jer su veoma retke prilike kad mogu da provode vreme zajedno.

“Užasno je, nikad se ne viđamo”, priča Jade za Metro. “Dve godine smo zajedno ali osećam kao da smo tek na početku jer se ne viđamo. Baš je loše što se ne viđamo, moram da priznam.” Jade kaže da se nada kako će njih dvoje biti zajedno barem za novogodišnje praznike. “Pokušaću tad da ga vidim. Samo želimo da budemo normalan par. Želimo da budemo kući i kuliramo.”

Jade povremeno kuka zbog ovoga ali nekako ipak izdržava – možda je i pravo čudo kako njihova veza izdržava toliko dugo! I druge devojke iz grupe su često imale problema u ljubavi zbog svojih obaveza ali nadajmo se da će Jade izdržati sve!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix presrećne: The Search na malim ekranima od septembra!

2 thoughts on “Muke Jade Thirlwall: Uopšte ne viđam dečka, svaki susret nam je kao da se upoznajemo!

  1. Valjda će uspjeti izdržati sve, uvijek mi je drago kada vidim da zvijezde, iako ne viđaju svoje partnere često, ipak održe vezu.??

  2. Lepo je sto su i dalje zajedno,nadam se da ce imati vise vremena jedno za drugo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.