Jade Thirwall: Sama sam i srećna sam!

Jade Thirlwall više puta je isticala koliko joj nedostaju njene drugarice iz grupe Little Mix , ali sa druge strane, ona u razgovoru za Mirror ističe da joj momci nimalo ne fale! Jade je singl već godinu dana i kaže da je jednostavno jako mrzi da to promeni!

Jade koja živi sa drugom i drugaricom kaže i da koristi onlajn aplikacije za upoznavanje, ali samo radi zabave! “Koristimo ih i dobro se nasmejemo, bez uvede za bilo koga. Međutim, nije to za mene, za sad. Baš me mrzi. Radije bih sedela kući i ne radila ništa nego pričala sa strancem. Nas tri stalno govorimo kako bi trebalo da se više potrudimo, ali ne da nam se.” Jade inače raskinula vezu sa basistom grupe The Struts Jedom Elliotom prošle godine u julu, a ta veza potrajala je tri godine.

Jade kaže da je u ovom momentu jedino brine to što su Little Mix morale da otkažu turneju. “Stvarno nam je bilo krivo. Odlazak na turneju nam spada među omiljene stvari. To bi nam bila najveća turneja do sad, pa je baš strašno što smo izneverili fanove. Moramo da shvatmo šta dalje da radimo jer nije kao da možemo da odložimo letnju turneju za zimu, jer je ona trebalo da se dešava napolju. Mi volimo da pravimo veliki šou”. Sudeći po njenim rečima, turneja će se ili pomeriti u arene ili će one morati da je čekaju naredno proleće!

Pročitajte još  Internet joj javio: Jade Thirlwall čitavu subotu nosila haljinu naopako!

Jade je nedavno pričala da joj odlazak u solo vode ne pada na pamet, i da je prezadovoljna kako se skoro već 10 godina slaže sa drugim devojkama iz grupe. Mediji prenose da je ona tokom dosadašnje karijere zaradila blizu 15 miliona evra, što je posebno sjajna cifra kad znamo da one nikako ne uspevaju da se probiju u Americi, koja je i najveće muzičko tržište na svetu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Napad na Little Mix: Hejteri vređali grupu, Jade ih uništila!

One thought on “Jade Thirwall: Sama sam i srećna sam!

  1. Stvarno steta sto se ne mogu probiti u Americi 🙁 zasluzuju to <3 <3 <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.