Jade Thirlwall protiv glasina: Ne napuštam Little Mix!Sa vremena na vreme pojavi se novi trač da devojke Little Mixa planiraju da odu u solo vode, a ovog puta radi se o Jade Thirlwall koja je odlučila da demantuje glasine!

Jade je počela da postavlja fotografije iz studija sa bendom bez ostalih članica Little Mixa, što je uplašilo fanove da je pevačica odlučila da ode u solo vode. Ubrzo nakon toga ona je postavila sliku sa scene na kojoj se sa svojim dečkom Jedom Elliottom i njegovim bendom The Struts, što je samo još više produbilo glasine.

Fanovi Little Mixa su je obasuli gomilom komentara da ne treba da napusti bend kako bi otišla u soliste, a kako bi sprečila dalje tračeve odlučila je da im odgovori. “Bukvalno sam samo svirala sa dečkom i njegovim bendom. Hajde da se opustimo,” napisala je Jade i tako potisnula tračeve o napuštanju Little Mixa.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Little Mix

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Godina velikih koncerata: Evo kolike su trenutne šanse da nas u 2016. posete Ari, Sel, Biebs, 5SOS, Little Mix, Tini i Demi Lovato!

2 thoughts on “Jade Thirlwall protiv glasina: Ne napuštam Little Mix!

  1. Izvinite sto smaramo(Zato sto nejcete odgovoriti) da li moze nesto danas ili sutra o Maleni i Ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.